3 items tagged "lesiones"

  • LESIONES EN CORREDORES

    En esta entrada hablamos de las personas que empiezan a correr o los corredores novatos, ya que dicho tipo de corredor tiene un alto riesgo de lesión en comparación con aquellos que corren habitualmente. Esto es un hecho, y más teniendo en cuenta que correr es una actividad de impacto. Al final de dicho artículo, exponemos unas recomenaciones prácticas tanto para corredores novatos como para aquellos que llevan más tiempo corriendo.

  • PREVENCIÓ DE LESIONS ESPORTIVES

    Les lesions esportives es relacionen directament amb la salut i amb el rendiment: amb la salut, està clar, ja que qualsevol mecanisme que danye el nostre organisme va a perjudicar-nos; i amb el rendiment, és un limitant perquè interrompem els procés d’entrenament total o parcialment, amb l’empitjorament o estancament que això pressuposa. Aleshores què podem fer? Doncs prevenir-les.

  • RELFEXIÓ: LES LESIONS AL RUNNING

    La imatge reflexa que un percentatge baix de corredors està exempt de lesionar-se. Córrer és una activitat molt extesa i atractiva, i un ha de ser conscient que per a poder allargar la vida esportiva, poder rendir i, en definitiva, poder disfrutar plenament d'aquesta activitat, cal fer les coses ben fetes per a minimitzar el risc de lesió.

EasyTagCloud v2.8

Facebook

Twitter

Newsletter