2 items tagged "práctica"

  • EIXIDA TRAIL, TEST DE CAMP ESPECÍFIC

    Este pròxim dilluns 13 d'abril a les 8:00 hem quedat en el camp de futbol de Llutxent. La idea és fer una rodadeta per muntanya amb 3 nivells: 1)El primer nivell serà caminada al Rafal. Terreny no tècnic per a tots els públics (gent no muntanyera, també xiquets...). Uns 9kms, estimació de 2h - 2h 15'. 2)CaCo (caminar-córrer) cap al Puig Agut. Pujada gran part caminant i baixada controlada per senda tècnica. Sobre uns 11,5 kms, estimació de 2h - 2h 15'. 3)Pujada doble al Puig Agut. Es puja (3,2 kms, 10% de pendent mitja i uns 300m de desnivell positiu) cronometrant el temps, es baixa i es torna a pujar de nou cronometrant el temps. Especialment per a gent que prepara curses de muntanya (ex. Trail Xàtiva o mitja marató o marató Carrícola). Baixada per senda tècnica. Sobre 18 kms, estimació de 2h 15'- 2h 30'.

  • IV VOLTA A PEU A PALMERA

    Como hemos avanzado en alguna entrada anterior, el deportista aficionado entrena para, entre otras cosas, mejorar en sensaciones e intentar mejorar sus marcas personales. 

    Respecto a esto, y dejando a un lado las carreras de montaña, maratones, medias maratones, ultras, etc., y atendiendo al corredor popular, uno no se fija demasiado en el tiempo total de la carrera, ya que en vueltas a pie, por ejemplo, la distancia a recorrer suele variar bastante entre una carrera y otra. Así que se elije como referencia el ritmo medido en minutos/quilómetro.

EasyTagCloud v2.8

Facebook

Newsletter